Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Відбувся тренінг «Робота в команді: професійність, впевненість та взаємодія з іншими людьми»

Вівторок, 19 березня 2024
Відбувся тренінг «Робота в команді: професійність, впевненість та взаємодія з іншими людьми»

Тренінг на тему«Робота в команді: професійність, впевненість та взаємодія з іншими людьми» був проведений для здобувачів вищої освіти та професорсько-викладацького складу Факультету гуманітарних та соціальних наук СНУ ім. В. Даля та Дніпровського інституту МАУП.

Захід було проведено у співпраці з ГО «Фонд розвитку підприємництва та реалізації бізнес-ідей» у рамках проєкту «ЦЕНТР НАДАННЯ ПРАВОВОЇ ТА ПСИХОСОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ВПО» за підтримки програми «Справедливість для всіх», яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Під час заходу учасники дізнались, як злагоджено та професійно працювати у робочих командах задля ефективного, своєчасного створення якісного відеоконтенту та телепродукту.

Тренінг проводила професійна журналістка (редакторка та телеоператорка), яка має досвід роботи понад 11 років на місцевих телеканалах "ЛОТ" та "ІРТА", чина головна редакторка видання "Ірта-Fax" - ГО "ВІЛЬНИЙ СХІД – Маргарита Трофімова.

Вона говорить: «Моєю головною метою на сьогоднішньому заході була можливість поділитися досвідом своєї роботи зі здобувачами вищої освіти, адже вони є майбутніми фахівцями у сфері журналістики та я вірю, що незабаром вони покажуть чудові результати своєї роботи! Цей тренінг ­ мій авторський курс.

Він був розроблений спеціально для фахівців цього напрямку та суміжних спеціальностей, аби допомогти молодим фахівцям краще зрозуміти нюанси цієї професії з практичного погляду. Ще одним завданням для мене особисто було спілкування з молоддю, яка під час проведення тренінгу змогла поставити питання різного спрямування стосовно майбутньої професії та отримати на них вичерпні відповіді».

Тренінг включав теоретичну частину та дві практичні роботи в командах. Під час практичних завдань здобувачі вищої освіти разом з викладачами моделювали ситуації знімального процесу, обговорювали план дій перед зніманням події, навчались заповнювати журналістські заявки на фільмування події та працювали в командах у ролях різних фахівців.

За підсумками тренінгу, всі його учасники отримають сертифікати міжнародного зразка. Тренінг отримав багато позитивних відгуків, що свідчить про його успішне проведення та корисний досвід для учасників.

До зустрічі на подальших тренінгах!