Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Проведено тренінг на «Виплата допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам: законодавчі новації 2024 року»

Понеділок, 26 лютого 2024
Проведено тренінг на «Виплата допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам: законодавчі новації 2024 року»

Було проведено тренінг «Виплата допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам: законодавчі новації 2024 року».

Тренінг "Виплата допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам: законодавчі новації 2024 року" був проведений під керівництвом Вікторії Жолудєвої, кандидата юридичних наук, яка є керівницею Юридичного клубу "Probono" Східноукраїнського національного університету імені В. Даля.

Цей захід відбувся в співпраці з Громадською Організацією "Фонд розвитку підприємництва та реалізації бізнес-ідей" в рамках проекту "ЦЕНТР НАДАННЯ ПРАВОВОЇ ТА ПСИХО-СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ВПО", що отримав підтримку від Програми "Справедливість для всіх". Ця програма фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

На тренінгу було зосереджено увагу на новаціях у законодавстві щодо виплати допомоги внутрішньо переміщеним особам у 2024 році. Учасники мали змогу ознайомитися з оновленими правилами, процедурами та вимогами, пов'язаними з цим видом соціальної підтримки. Тренінг, очевидно, спрямований на підвищення кваліфікації фахівців та інтересних осіб, які працюють з внутрішньо переміщеними особами або цікавляться соціальним захистом цієї категорії населення.

Підтримка від USAID та інших організацій свідчить про важливість і актуальність проблеми внутрішнього переміщення осіб та потребу відповідних правових та соціальних ініціатив для їх підтримки.

Дякуємо колегам! Плануємо наступні зустрічі!