Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Наукові здобутки представників Дніпровського інституту МАУП

Середа, 13 грудня 2023
Наукові здобутки представників Дніпровського інституту МАУП

Завідувачка кафедри права Дніпровського інституту МАУП Поліщук Марини Геннадіївна та студентка ІІІ-курсу спеціальності Право Анна-Божена Мельничук стали учасниками Міжнародної наукової конференції.

Завідувачка кафедри права Дніпровського інституту МАУП Поліщук Марини Геннадіївна та студентка ІІІ курсу спеціальності Право Анна-Божена Мельничук стали учасниками Міжнародної наукової конференції «Становлення сучасної української держави: роль європейських цінностей у формуванні демократичного буття», яка проводилась в рамках реалізації освітнього проєкту ЄС Еразмус + «Імплементація європейських цінностей як базис демократії в Україні за підтримки Ради молодих учених при МОН України» на базі Чорноморського національного університету ім. Петра Могили.

За результатами конференції надрукований збірник, в якому зібрані матеріали доповідей учасників конференції. У розділі, присвяченому демократичним трансформаціям української держави, надруковані тези представниць ДІ МАУП на тему «Еволюція Європейської інтеграції України: історія взаємодії», а також на тему «Адміністративне право в  умовах цифровізації: виклики та можливості». Обидві учасниці міжнародної конференції отримали сертифікати.

Представниці кафедри Права не обійшли увагою і Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Осінні юридичні читання-2023», присвячену розгляду сучасних проблем законодавства, практики його застосування та юридичної науки, організовану юридичним факультетом Донецького національного університету ім. Василя Стуса.

Здобувачка вищої освіти Дніпровського інституту «ПрАТ «ВНЗ «МАУП» Черепанова Мирослава у співавторстві з завідувачкою кафедри Право, к.ю.н., доцентом Поліщук М.Г. підготували тези на тему «Адміністративна відповідальність у сфері екологічного законодавства» з пропозиціями щодо його вдосконалення. А сама Марина Геннадіївна оприлюднила своє бачення правового регулювання банківських рахунків, яке знайшло відображення в наукових тезах, надрукованих за підсумками конференції.