Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

В Дніпровському інституті МАУП відбувся круглий стіл, присвячений Всесвітньому дню Філософії

Середа, 15 листопада 2023
В Дніпровському інституті МАУП відбувся круглий стіл, присвячений Всесвітньому дню Філософії

13 листопада в Дніпровському інституті МАУП відбувся круглий стіл, присвячений Всесвітньому дню Філософії.

Круглий стіл був організований Кафедрою гуманітарної та фундаментальної підготовки під керівництвом доцента, кандидата філософських наук Оксани Валеріївни Пархоменко. Участь у заході взяли студенти денного відділення у форматі офлайн та студенти заочного відділення, які долучились до події в онлайн форматі. Тема заходу - "Пошуки сенсу мого життя" та "В чому сенс життя та як його знайти", відкрила широкі можливості для глибоких роздумів та поглибленої дискусії.

Місцем проведення став конференц-зал Інституту, де студенти зібралися, щоб обговорити філософські питання. Студенти виступили з цікавими та вмотивованими доповідями про видатних філософів, поділяючись своїми думками та роздумами щодо сенсу життя. Розглядалися різні погляди на цю проблему, від класичних філософських концепцій до сучасних тенденцій.

Під час обговорення виникали цікаві дебати та висловлювалися різноманітні погляди на суть існування. Важливість подібних інтелектуальних заходів полягає в тому, що вони сприяють розвитку критичного мислення та здатності аналізувати глибокі теми.

Захід у Дніпровському інституті МАУП став не тільки місцем обміну думками, а й платформою для висловлення різноманітних поглядів на життя та його сенс. Учасники залишилися задоволені інтелектуальним викликом та побажали продовження подібних заходів для розширення світогляду та глибшого розуміння життєвих цінностей.