Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Директорка Дніпровського інституту МАУП Єлизавета Кравцова стала учасницею дводенного тренінгу

Четвер, 26 жовтня 2023
Директорка Дніпровського інституту МАУП Єлизавета Кравцова стала учасницею дводенного тренінгу

Директорка Дніпровського інституту МАУП Єлизавета Кравцова стала учасницею дводенного тренінгу на тему "Створення безпечного простору у громаді: Методика проведення аудитів безпеки".

Метою тренінгу було надання знань та навичок, необхідних для проведення аудиту безпеки з метою створення безпечного простору у громаді.

Проведення тренінгу стало можливим завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту "Жінки. Мир. Безпека": відповідь на виклики воєнного часу", який виконується Українським Жіночим Фондом у партнерстві з ГО "Ла Страда - Україна", Асоціацією жінок-юристок України "Юрфем", Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров'я та Центром "Жіночі перспективи" за сприяння Офісу Віцепрем'єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та Апарату Урядової уповноваженої з питань гендерної політики.

Знання, отримані під час тренінгу, можуть бути використані для активної участі в розробці та впровадженні ініціатив безпеки для жінок та дівчат, та в рамках викладання курсів "Інформаційні технології забезпечення аналітичної роботи в галузі публічної безпеки".