Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Здобувачі освіти Дніпровського інституту МАУП, кафедри економіки, менеджменту і туристичного бізнесу, вивчають додаткові курси з «Менеджменту» на платформі Prometheus

Вівторок, 24 жовтня 2023
Здобувачі освіти Дніпровського інституту МАУП, кафедри економіки, менеджменту і туристичного бізнесу, вивчають додаткові курси з «Менеджменту» на платформі Prometheus

Здобувачі освіти Дніпровського інституту МАУП, кафедри економіки, менеджменту і туристичного бізнесу, вивчають додаткові курси з «Менеджменту» на платформі Prometheus, це позитивно впливає на їх академічний та професійний розвиток.

Проходження курсу «Менеджмент», з Бардасем Артемом Володимировичем, професором, деканом факультету менеджменту Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» (м. Дніпро), доктором економічних наук, членом науково-методичної комісії Міністерства освіти і науки України зі спеціальності 073 «Менеджмент», надало здобувачам освіти цінні знання та навички в області менеджменту, покращили їхні можливості для подальшого розвитку й кар'єрного зростання, сприяли підвищенню конкурентоспроможності на ринку праці та в галузі менеджменту.

В цілому, такі онлайн курси на платформі Prometheus, може пройти кожний студент інституту в зручний для нього час і темп, що особливо корисно для тих, хто має заповнений розклад навчання з інших дисциплін.

Вивчання курсів на платформі, може допомогти студентам здобути додатковий досвід і практичні навички, які вони зможуть застосовувати в реальних ситуаціях під час стажування чи працевлаштування.

 Офіційний сертифікат про успішне завершення курсів, підтвердить вашу кваліфікацію!

 Долучайся  prometheus.org.ua

PROMETHEUS//БЛОГ//30 БЕЗКОШТОВНИХ КУРСІВ НА 2023 РІК ВІД PROMETHEUS