Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Головні аспекти студентського досвіду, навичок та емоцій в започаткуванні своєї особистої справи

П'ятниця, 13 жовтня 2023
Головні аспекти студентського досвіду, навичок та емоцій в започаткуванні своєї особистої справи

Подання грантових заявок на власну справу, є дуже важливим аспектом в житті студентів Дніпровського інституту МАУП.

Участь у тренінгу, «Започаткування власного бізнесу», який пройшов  впродовж трьох днів, сприяв набуттю цінних знань і навичок в сфері підприємництва та управління бізнесом студентської молоді Дніпровського інституту МАУП.

Головні аспекти студентського досвіду, навичок та емоцій, які вони отримують під час тренінгів з тренеркою, Діаною Дятченко, випускницею за спеціальністю «Менеджмент організацій», бізнес коучем та психологинею, викликають довіру: це можливість навчитися написанню грантових заявок та дійсно отримати фінансову підтримку від міжнародних фондів для здійснення свого власного проєкту.

«Участь у міжнародних конкурсах на подання конкурсних заявок на гранти, підвищує конкурентоспроможність здобувачів освіти. Отримання гранту свідчить про зацікавленість студентів у певній галузі та сфері діяльності, про їх амбіції та здатність працювати в команді», - зазначила Діана Дятченко.

Отже, подання грантової заявки не лише забезпечує можливість отримати фінансову підтримку, але й розширює горизонти критичного мислення студентської молоді Дніпровського інституту МАУП та сприяє їх особистісному та професійному розвитку.

ПРИЄДНУЙСЯ ДО СПІЛЬНОТИ МОЛОДИХ, КРЕАТИВНИХ, ТАЛАНОВИТИХ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ, ДНІПРОВСЬКОГО ІНСТИТУТУ МАУП.

За посиланням в Телеграм каналі:

https://t.me/+8dKpCxW60jFlMmFi

На цьому каналі, студенти зможуть ділитися своїми емоціями та враженнями від участі у тренінгах, а це може бути продовженням нових зустрічей, отриманням нових знань, натхненням для творчості, розробкою нових проєктів та вдячністю викладачам і тренерам за можливість покращити свої навички та знання.