Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Зустріч до Дня юриста

Неділя, 08 жовтня 2023
Зустріч до Дня юриста

У Дніпровському інституті МАУП відбулася зустріч, присвячена професійному святу Дню юриста. Її темою стала "Адвокатська діяльність у вимогах сучасності".

Участниками зустрічами стали викладачі та студенти Дніпровського інституту МАУП, представники адміністрації навчальнгого закладу. Зустріч була організована за підтримки голови студентської ради, Александра Дюді. Ця подія стала цінною для всіх, хто цікавиться сферою юридичної практики та має бажання поглибити свої знання.

Станіслав Ліфлянчик, який став ключовим спікером заходу, відомий своєю великою експертизою у галузі правознавства та юридичної практики. Він має багаторічний досвід у різних сферах юридичної роботи, та зокрема в двох головних напрямках:

По-перше, він спеціалізується на цивільних справах, включаючи розв'язання сімейних та спадкових конфліктів, вирішення суперечок з банками, і важливі питання щодо прав власності.

По-друге, він здійснює супровід бізнесу, надаючи професійну допомогу в поточній діяльності компаній, вирішуючи корпоративні питання, спори з контрагентами та органами влади, а також податкові суперечки, включаючи податкові накладні та розробку договорів.

Учасники отримали можливість ознайомитися з актуальними питаннями юридичної практики, отримати цінні поради від визнаного експерта та висловити свої питання.