Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Стратегії вирішення конфліктів та відновлення активного життя

Субота, 07 жовтня 2023
Стратегії вирішення конфліктів та відновлення активного життя

Тренінг на тему «Ефективна комунікація та відновлення активного життя» відбувся в Дніпровському інституті МАУП.

Тренерка: Ольга Лосієвська д.психол.н., професорка, керівниця університетського Центру медіації. 

Присутні прослухали корисну інформацію про оптимальні шляхи подолання конфліктів у повсякденному житті та навчилися уникати конфліктогенних ситуацій, опанували поняття: що таке життєва активність, та як вона сприяє покращенню нашого оточення.

Ольга Лосієвська, запропонувала розглянути напрямки соціально-корисної поведінки, як ключового аспекту активного та свідомого життя. Обговорили приклади та переваги активного життєвого стилю та його вплив на гармонійний розвиток суспільства.

Зокрема тема, «Стратегії вирішення конфліктів», викликала живий інтерес, оскільки учасники тренінгу відчували необхідність здобуття навичок ефективного врегулювання конфліктів в різних сферах їхнього життя.

Було підкреслено актуальність та значущість теми, «Життєва активність, як соціально-корисний тип поведінки», відзначаючи, що соціальна активність має великий потенціал для поліпшення суспільства та розбудови гармонійних відносин.

Загалом, всі присутні учасники проявили відкритість до навчання та бажання здобувати нові знання й навички, для покращення як особистого, так і колективного життя. 

Бажаємо усім учасникам тренінгу натхнення та позитивного сприйняття особистих ситуацій та відновлення активного життя!