Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Святкування Дня працівника освіти в інституті

Неділя, 01 жовтня 2023
Святкування Дня працівника освіти в інституті

Святкування Дня працівника освіти в інституті.

На День працівника освіти в Дніпровському інституті МАУП були запрошені всі викладачі інституту, створюючи унікальну можливість об'єднати колектив як в офлайн, так і в онлайн форматах.

Святковий захід розпочався в інституті, де викладачі зустрічалися особисто, ділилися побажаннями і радістю від зустрічі з колегами. Всі вони відзначили той нелегкий шлях, який долають, працюючи у сфері освіти, і висловили вдячність один одному за внесок у розвиток інституту та освітнього процесу загалом.

Тимчасом, ті викладачі, які не могли приєднатися до святкування особисто, підключилися онлайн. Це створило унікальну можливість для всіх відчути спільність і об'єднаність колективу, незважаючи на фізичну відстань. Вони також висловили свої слова вдячності та приєдналися до загального настрою святкування.

На святі було багато розваг та сюрпризів. Від конкурсів і вікторин до привітань від студентського самоврядування. Все це створило атмосферу радості, єднання та позитивних емоцій.

Святкування Дня працівника освіти в Дніпровському інституті МАУП стало важливою подією, яка підкреслила значущість ролі освітян у суспільстві та їхній внесок у підготовку молодого покоління. Цей день був яскравим свідченням єднання та співпраці всього колективу.