Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Вебінар українських науковців-випускників Програми ім. Фулбрайта

Понеділок, 25 вересня 2023
Вебінар українських науковців-випускників Програми ім. Фулбрайта

Директорка Дніпровського інституту Кравцова Єлизавета Олександрівна, взяла участь у вебінарі українських науковців-випускників Програми ім. Фулбрайта.

Директорка Дніпровського інституту Міжрегіональної академії управління персоналом, професорка, Кравцова Єлизавета Олександрівна, взяла участь у вебінарі українських науковців-випускників Програми ім. Фулбрайта, для представників переміщених ЗВО на тему «Сертифікаційні програми: швидке прототипування та впровадження інноваційних освітніх програм». 

Анотація: Сертифікаційні програми, які тривають від кількох днів до місяців, є добрим механізмом для ЗВО. Вони дозволяють випробувати нову тематику, перевірити та залучити нову аудиторію, протестувати роботу нових викладачів та підходів до викладання. А ще вони можуть приносити додатковий дохід для ЗВО.

Спікер вебінару: Олексій Молчановський, керівник офісу з інновацій Українського католицького університету (УКУ), з 2016 по 2023 рік, керівник магістерської програми «Науки про дані» УКУ, м. Львів.

Тема «Сертифікаційні програми: швидке прототипування та впровадження інноваційних освітніх програм», належить до області освітнього менеджменту та розвитку освіти. Ця тема актуальна в сучасному світі, оскільки освіта швидко змінюється та адаптується до сучасних вимог та потреб суспільства.

Сертифікаційні програми в освіті, орієнтовані на визнання та оцінку якості освітніх програм, методик та навчальних матеріалів. Швидке прототипування дозволяє швидко розробляти та тестувати нові ідеї та концепції в освіті перед їхнім повним впровадженням.

Актуальність цієї теми полягає в тому, що швидкі темпи змін у суспільстві та технологічний прогрес, вимагають постійного оновлення та удосконалення освітніх програм для навчання новим навичкам та компетенціям, необхідним освітянам та здобувачам освіти у сучасному світі.

Швидке прототипування та сертифікаційні програми допомагають збалансувати інновації та ефективність, забезпечуючи виграшні стратегії для всіх учасників освітнього процесу. Це важливий крок у розвитку сучасної освіти, спрямований на досягнення максимальної користі та задоволення потреб студентів, викладачів, батьків та суспільства в цілому.