Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Організаційні збори для студентів заочного відділення літнього набору

Понеділок, 18 вересня 2023
Організаційні збори для студентів заочного відділення літнього набору

В Інституті були проведені організаційні збори для студентів заочного відділення літнього набору.

У рамках підготовки студентів першого курсу заочної форми навчання Дніпровського інституту МАУП до нового навчального року, були проведені організаційні збори в онлайн-форматі. Ця зустріч відбулася в онлайн-форматі і об'єднала молодь з різних міст і регіонів, надаючи можливість познайомитися з колегами, викладачами та адміністрацією.

Директор Дніпровського інституту МАУП, Єлизавета Кравцова відкрила захід вітальним словом і висловила глибоку подяку всім студентам за обрання навчального закладу МАУП. Єлизавета Кравцова поділилася власними думками про важливість освіти та розвитку, надаючи студентам мотивацію та розуміння того, що їхній вибір є правильним.

Заступник декана, Наталія Куліненко, також взяла активну участь у проведенні сборів. Вона представила структуру та основні особливості навчального процесу в інституті, розповіла про найважливіші правила і рекомендації для успішного навчання та адаптації до вимог університету. Наталія Куліненко наголосила на доступності деканату та адміністративного персоналу для студентів та завжди готовності відповісти на всі питання.

Під час зборів студенти мали можливість задати свої питання та отримати вичерпні відповіді на них. Організаційні збори стали важливим етапом у підготовці студентів до навчання та дали їм можливість встановити контакт з керівництвом інституту.

Ця онлайн-зустріч відкрила перед студентами першого курсу заочної форми навчання Дніпровського інституту МАУП можливості та ресурси для успішної освіти, а також надала їм впевненість у правильності їхнього вибору навчального закладу.