Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Відбулася зустріч студентської ради та адміністрації інституту зі студентами

Середа, 13 вересня 2023
Відбулася зустріч студентської ради та адміністрації інституту зі студентами

Зустріч зі студентською радою інституту - це важливий момент в студентському житті.

Зустріч зі студентською радою інституту - це важливий момент в студентському житті, де студенти можуть дізнатися багато корисної інформації та взяти участь у важливих обговореннях. Зустрічі такого роду зазвичай ґрунтуються на принципах відкритості та співпраці.

На зустрічі були присутні: директорка Дніпровського інституту Міжрегіональної академії управління персоналом, професорка, Кравцова Єлизавета Олександрівна, заступниця директорки з організаційно-виховної роботи Федорова Альона Вікторівна, голова студентської ради інституту Олександр Дюдя, представники студентської ради інституту та студенти всіх курсів.

Єлизавета Кравцова, спрямувала свій виступ на визначення головних напрямків розвитку інституту та спільного діалогу зі студентами.

Вона зазначила: «Ми зобов’язані забезпечити вам якісну та актуальну освіту, яка готуватиме вас до викликів сучасного світу. Постійне оновлення програм та методів навчання - це наш пріоритет. Наш інститут - це ваша друга домівка, де ви зможете досягти великих вершин. Ми розраховуємо на вашу активну участь, ваші ідеї та ваші досягнення. Такі зустрічі є важливим засобом взаємодії між адміністрацією та студентською громадськістю, та  сприятимуть зміцненню довіри й покращенню умов для навчання та розвитку студентства».

Дійсно наукова спільнота інституту та здобувачі освіти прагнуть стати лідерами в галузі інновацій в освіті. «Спільно з вами ми будемо розвивати нові підходи до навчання, впроваджувати сучасні технології, розробляти ініціативи та втілювати ідеї, які допоможуть вам стати конкурентоспроможними на ринку праці. Ваше студентське життя - це не тільки навчання, але й розвиток як особистості. Ми прагнемо створити сприятливу атмосферу для розвитку ваших талантів, інтересів та соціальних навичок»,- довела Альона Федорова.

З промовою виступив голова студентської ради, Олександр Дюдя: «Зараз ви знаходитесь в унікальному середовищі, де можливості безмежні, це можливості для зростання та розвитку та вони на кожному кроці. Тому не бійтесь дізнаватися більше, брати участь у різноманітних заходах, проявляти свою активність і творчість. Сьогодні ми бажаємо почути ваші думки та запитання. Спілкуйтесь з членами студентської ради, обговорюйте проблеми та ідеї, які ви маєте. Немає малих чи непомітних питань - ваша думка має велике значення. Наша студентська рада завжди відкрита для ваших ініціатив і разом ми зробимо наше молодіжне, студентське життя активним, насиченим і незабутнім».

Від представників студентства, були озвучені пропозиції, стосовно виконання плану навчальної та організаційно-виховної роботи.

Чекаємо подальших конструктивних, дієвих та корисних зустрічей!