Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Урочисте вручення дипломів магістрам психології

Субота, 26 серпня 2023
Урочисте вручення дипломів магістрам психології

Урочисте вручення дипломів магістрам психології стало яскравою подією в житті Дніпровського інституту МАУП.

Вечір, присвячений завершенню навчання та досягненню нових висот у світі психології, переповнений був емоціями, вдячністю та гордістю.

Цей незабутній момент в житті випускників став свідченням їхнього наполегливого старання, безмежного таланту і нескінченної любові до психології. За роки навчання в Дніпровському інституті МАУП, ці молоді фахівці довели, що вони гідно представлять свою спеціальність у майбутньому.

Учасники церемонії вручення дипломів психологам несли на собі важливий символ – світлини з улюбленими науковцями, які надихали їх на цей великий крок. І, безсумнівно, вони готові продовжувати розвивати психологію, розкривати нові горизонти в співпраці з пацієнтами та вносити вагомий внесок у сучасний світ.

Дніпровський інститут МАУП гордиться своїми випускниками та вітає їх з успішним завершенням навчання. Бажаємо найкращих досягнень, вдячних клієнтів, та безмежної радості від професійного зростання. Нехай ця дипломна сторінка стане початком захопливого і вдалого психологічного шляху!