Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

З Днем знань!

П'ятниця, 01 вересня 2023
З Днем знань!

Сьогодні Дніпровський інститут МАУП, урочисто привітав всіх першокурсників, студентів, викладачів та батьків з особливим святом – Днем знань

Сьогодні Дніпровський інститут МАУП, урочисто привітав всіх першокурсників, студентів, викладачів та батьків з особливим святом – Днем знань! Для багатьох сьогодні – це початок нових можливостей, нового етапу студентського життя.

На заході були присутні представники адміністрації інституту, наші талановиті студенти, професійні викладачі, випускники та представники громадської спільноти. Кожен з них має багатий досвід у сфері професійного зростання та обов’язково поділиться своїми знаннями та вміннями.

Захід розпочався привітальним словом директорки Дніпровського інституту Міжрегіональної академії управління персоналом, професорки, Кравцової Єлизавети, яка побажала всім присутнім успіху в навчанні, особистому житті, натхнення, позитивних емоцій та здійснення всіх мрій в родинному колі нових друзів.

«Сьогодні особливий день, коли ви стаєте часткою великого колективу Академії МАУП. Цей день – початок нових можливостей, знайомств і незабутніх спогадів, які будуть супроводжувати Вас протягом всього студентського життя», - зазначила Єлизавето Олександрівно.

 Від представників студентства привітав всіх голова студентської ради інституту, Олександр Дюдя. Він зазначив: «Інститут - це не лише місце, де ви будете здобувати знання, це заклад освіти, де ви зможете знайти справжніх друзів, розвивати свої інтереси, брати участь у різноманітних заходах і проєктах. Наша команда інституту створює умови для вашого творчого самовираження та активної участі в студентському житті».

Мета студентської ради інституту - створити комфортну та сприятливу атмосферу для навчання й розвитку вас не тільки як студентів, а й креативних та талановитих людей.

Бовдуй Марина, учениця 9-Б класу, Наукового ліцею міжнародних відносин ІІ-ІІІ ступенів, Університету митної справи та фінансів, об’єднала всіх присутніх святковою піснею – «ВІЛЬНА».

Всіх першокурсників було нагороджено сувенірною продукцією МАУП: рюкзачками з логотипом МАУП, блокнотами та спонсорською продукцією.

Від адміністрації інституту привітали всіх присутніх заступниця директорки з організаційно-виховної роботи, Федорова Альона та заступниця декана денного та заочного відділення, Куліненко Наталія: «Зараз ви знаходитесь в унікальному середовищі, де можливості безмежні, це можливості для зростання та розвитку вас не тільки на навчальному, але й особистому шляху, тому не бійтесь дізнаватися більше, брати участь у різноманітних заходах, проявляти свою активність і творчість. Пам'ятайте, ви – майбутнє нашої держави та ми готові пройти наш шлях разом з вами!».

З любов’ю до МАУП, всіх було запрошено до мапи України й кожен з присутніх взяв «частку свого серця» та прикріпив до того місця, де його сила та натхнення рідної землі.

Сьогодні ми тут, але ми разом з Україною в серці, в серці з нашою родиною, та з родиною Дніпровського інституту МАУП.

Наприкінці святкового заходу директорка інституту побажала рухатись всім вперед до нових вершин, разом зі студентською радою та викладацьким складом інституту.

Vivat Academia!