Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Відкрита лекція на тему «Пошук талантів на ринку праці»

Вівторок, 30 травня 2023
Відкрита лекція на тему «Пошук талантів на ринку праці»

29 травня 2023 року відбулася відкрита лекція HR-менеджера Молочно-виробничого комплексу «Єкатеринославський» Борисенко Ангеліни на тему «Пошук талантів на ринку праці: на що звертають увагу роботодавці та кандидати».

29 травня 2023 року викладачі і студенти кафедри економіки, менеджменту і туристичного бізнесу мали можливість взяти участь у відкритій лекції, яку провела відомий HR-менеджер Молочно-виробничого комплексу "Єкатеринославський", Борисенко Ангеліна. Темою лекції було "Пошук талантів на ринку праці: на що звертають увагу роботодавці та кандидати".

Лекція Ангеліни Борисенко привернула увагу багатьох студентів і викладачів, оскільки вона володіє багаторічним досвідом в галузі управління людськими ресурсами та має успішні досягнення у пошуку талантів на ринку праці. У своїй лекції вона розповіла про те, як роботодавці та кандидати повинні звертати увагу на різні аспекти процесу найму та працевлаштування.

Ангеліна Борисенко розкрила секрети успішного побудови кар'єри та пошуку ідеальної роботи. Вона поділилася своїм досвідом у виявленні талантів, оцінці компетенцій, проведенні співбесід та виборі найкращого кандидата для роботи. Лекція була насичена прикладами з реального життя, що дозволило аудиторії краще зрозуміти, як діяти на практиці.

Учасники лекції мали можливість задати питання і отримати роз'яснення з певних аспектів управління талантами та пошуку роботи. Лекція Борисенко Ангеліни Олегівни стала цінним джерелом знань і надихнення для студентів, які прагнуть розвиватися у сфері HR-менеджменту і планують побудувати успішну кар'єру у майбутньому.