Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Викладачі і студенти кафедри економіки, менеджменту і туристичного бізнесу прийняли участь у роботі науково-практичної конференції

П'ятниця, 12 травня 2023
Викладачі і студенти кафедри економіки, менеджменту і туристичного бізнесу прийняли участь у роботі науково-практичної конференції

10-11 травня 2023 року викладачі і студенти кафедри економіки, менеджменту і туристичного бізнесу прийняли участь у роботі науково-практичної конференції в Національному університеті "Запорізька політехніка", м. Запоріжжя. 

10-11 травня 2023 року викладачі і студенти кафедри економіки, менеджменту і туристичного бізнесу активно приймали участь у роботі IV Міжнародної науково-практичної конференції, що проходила в місті Запоріжжя, в приміщеннях Національного університету "Запорізька політехніка". Конференція, яка тривала два дні, була приурочена до обговорення актуальних питань в галузі економіки, менеджменту і туризму, та залучила учасників з різних країн.

Під час заходу було опубліковано 6 наукових тез, які включали в себе дослідження, аналізи та новаторські підходи до розвитку економіки, менеджменту і туристичного бізнесу. Ці наукові тези представляли вагому вклад у підвищення рівня знань та обміну ідеями серед учасників конференції.

Учасники конференції мали можливість виступити зі своїми доповідями, обговорити результати своїх досліджень з колегами та взяти участь у панельних дискусіях, де обговорювалися важливі аспекти економічного розвитку, стратегічного менеджменту та інновацій у сфері туризму.

Ця конференція стала платформою для академічного обміну знаннями та дослідженнями, а також сприяла зміцненню співпраці між учасниками з різних університетів та наукових установ. Усі присутні отримали великий досвід та нові ідеї, які в подальшому сприятимуть подальшому розвитку економіки, менеджменту і туристичного бізнесу.