Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Зустріч директора Інституту з представниками Дніпровської філії Центру зайнятості

Середа, 24 травня 2023
Зустріч директора Інституту з представниками Дніпровської філії Центру зайнятості

Відбулась зустріч адміністрації Інституту з представниками Дніпровської філії Центру зайнятості.

Дніпровський інститут МАУП продовжує розвиток співробітництва та організацію взаємовідносин с організаціями та установами міста. Так, нещодавно відбулася зустріч директора навчального закладу Кравцової Єлизавети та головного бухгалтера Буркацької Лариси з керівником Дніпровської філії Дніпропетровського Центру зайнятості в особі директора філії Шмідт Людмили та начальника відділу активної підтримки безробітних Балицької Людмили.

Під час зустрічі були обговорені питання підвищення конкурентоспроможності на ринку праці певних категорій населення шляхом отримання ваучера для безкоштовної фахової вищої освіти на базі Інституту. Ваучери можуть бути видані кваліфікованим особам, які мають потенціал і бажання здобути додаткову освіту для підвищення своїх професійних навичок і знань.

Важливим аспектом цієї ініціативи є доступність освіти. Через ваучери, які покривають вартість навчання, люди з різним соціально-економічним статусом матимуть можливість здобути вищу освіту без фінансових обтяжень. Це особливо важливо для осіб з низькими доходами, які не мають змоги оплатити високі вартості освіти.

Враховуючи переваги системи ваучерів, ця ініціатива може значно покращити конкурентоспроможність певних категорій населення на ринку праці і сприяти їхньому професійному розвитку. Враховуючи потреби сучасного суспільства, інвестування в освіту є стратегічно важливим кроком для досягнення стабільного і стійкого економічного розвитку.

Під час зустрічі також були обговорені питання, пов'язані з участю керівництва філії в Раді роботодавців Інституту. Ця ініціатива має на меті забезпечити прямий зв'язок між управлінням філії та роботодавцями, що сприятиме більшій взаємодії та врахуванню потреб ринку праці у процесі підготовки студентів.