Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Привітання з нагоди 34-ої річниці з дня заснування Академії

Понеділок, 03 квітня 2023
Привітання з нагоди 34-ої річниці з дня заснування Академії

Шановні колеги та студенти Міжрегіональної академії управління персоналом!

Вітаємо вас з 34-ою річницею з дня заснування Академії! Це важлива подія не тільки для вас, а й для всього вищого освітнього середовища в Україні.

За ці 34 роки Міжрегіональна академія управління персоналом набула великого досвіду та престижу в галузі підготовки фахівців з управління персоналом. Як результат, Академія виховала безліч висококваліфікованих спеціалістів, які здатні впроваджувати новітні технології та методи управління персоналом у практику роботи.

Сьогодні Міжрегіональна академія управління персоналом є не лише провідним навчальним закладом у галузі управління персоналом, а й центром наукових досліджень та розробок. Ми віремо, що Академія продовжить розвиватися та досягати нових висот у майбутньому.

Щиро вітаємо з цим святом та бажаємо успіху, творчої наснаги, натхнення та здійснення всіх задумів! Нехай Міжрегіональна академія управління персоналом зберігає свій авторитет, зміцнює свій вплив на розвиток вітчизняної науки та освіти, а також допомагає формувати майбутнє нашої держави.

З повагою, адміністрація інституту!