Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Привітання до Міжнародного жіночого дня!

Середа, 08 березня 2023
Привітання до Міжнародного жіночого дня!

8 березня у всьому світі відзначається Міжнародний Жіночий день.

Із приходом перших теплих весняних днів оновлюється та оживає природа. Подібно до найпрекрасніших весняних квітів розквітає й прекрасна половина людства – жіноцтво. 8 березня у всьому світі відзначається Міжнародний Жіночий день.

Цей день було започатковано з ініціативи суфражисток Клари Цеткін і Рози Люксембург, як день солідарності жінок у боротьбі за рівні права. Поштовхом до його створення стали мітинги жінок, які вимагали рівної зарплати з чоловіками і хороших умов праці на початку XX століття. Вперше свято відзначили в США у 1909 році, а статус міжнародного воно отримало в 1977 році після відповідного рішення організації об'єднаних Націй. Поступово урочистість набула популярності у всьому світі.

Цей день – чудова нагода, аби по-особливому вшанувати жінку. Віки і тисячоліття світової історії осяяні їхньою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою.

Вітаємо всіх жінок, мам, доньок, сестер, бабусь із цим чудовим весняним святом. Бажаємо усім Вам щастя, любові та добра. Нехай кожен Ваш день проходить із щирою посмішкою та гідними людьми!