Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

МАУП - 33 роки!

Неділя, 03 квітня 2022
МАУП - 33 роки!

Сьогодні день народження Академії!

3 квітня 1989 року за ініціативи відомого українського вченого та організатора інноваційної освіти Щокіна Георгія Васильовича, Академія відкрила двері для перших студентів і розпочала свій шлях до лідерства у сфері недержавної освіти в Україні?

Протягом 33 років МАУП активно росте та розвивається. Ми створили повноцінну структуру для Lifelong learning: від дитячого садочку до докторантури. Загалом за роки роботи Академія виховала понад 300 тисяч талановитих фахівців, кожним з яких ми щиро пишаємось. Наразі в Академії навчаються близько 21 тисяч студентів з понад 25 країн світу. Саме за цими людьми світле та успішне майбутнє.

У цей важливий для нас день хочемо відмітити, що всі надбання МАУП стали дійсністю завдяки сумлінній праці нашої великої родини: керівництва, викладачів, співробітників та студентів, що беруть активну участь у розвитку МАУП. Шановні, щиро дякуємо за вашу чесну працю і за те, що віддаєте Академії велику кількість часу і вкладаєте душу. Бажаємо, щоб кожен день вашого життя був сповнений щастям, натхненням та любов’ю до вашої справи.

Також дякуємо нашим студентам та їх батькам за довіру та вибір Академії. Ви довірили нам найцінніше — своє майбутнє. Обіцяємо, що не підведемо і ще не раз переконаємо вас у правильності зробленого вибору.

А що далі? Далі — більше! Ще більше навчальних напрямів і успіхів наших вихованців, ще більше країн, з якими будемо співпрацювати, та ще більше щасливих абітурієнтів, які знайдуть своє покликання в стінах МАУП?

Розвиваємося, перемагаємо і крокуємо разом до освітнього Олімпа!

Адміністрація Академії.