Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Семінар для модераторів кіноклубів при Державній установі «Центр пробації» та установах виконання покарань

П'ятниця, 26 квітня 2024
Семінар для модераторів кіноклубів при Державній установі «Центр пробації» та установах виконання покарань

25 квітня 2024 року викладач кафедри психології Едуард Абашія взяв участь у навчальному семінарі для модераторів/ок кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA. 

25 квітня 2024 року викладач кафедри психології Дніпровського інституту ПрАТ ВНЗ «МАУП», правознавець, психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Едуард Абашія взяв участь у навчальному семінарі для модераторів/ок кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA при підрозділах пробації та установах виконання покарань. Тема семінару: «Анонсування та висвітлення події. Що і як написати про проведений захід? Залучення медіа до висвітлення подій кіноклубу».

Модераторами заходу виступили:

  • комунікаційна менеджерка Мережі DOCU/CLUB Ольга Бабчук
  • smm менеджерка Мережі DOCU/CLUB Ярослава Шеремета
  • координаторка Мережі DOCU/CLUB з прав людини Ліна Бабич
  • координаторка онлайн-розвитку Мережі DOCU/CLUB Інна Кондратьєва

Зустріч відбулась на онлайн платформі Zoom. У даному заході також взяли участь співробітники інших структурних підрозділів пробації та пенітенціарних установ України.  Програма навчального семінару була присвячена темі проведення просвітніх заходів, правилам написання статей, звітів тощо. Також в рамках програми присутні учасники долучилися до перегляду та обговорення фільму “Абетка”, режисерки Мадлі Ляене.

Наприкінці заходу учасникам було запропоновано виконати практичне завдання. Робота проходила в групах. Завершився захід презентацією результатів та обговоренням.

Розвиток Мережі DOCU/CLUB фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), Посольством Швеції в Україні, Національним фондом на підтримку демократії (National Endowment for Democracy, NED) та Fondation de France (Фонд Франції).